You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Oldalfelhasználási feltételek


A honlap üzemeltetője, felhasználói számára az alábbi felhasználási feltételekkel biztosítja a weblap használatát. A honlap használatával Ön, mint felhasználó elfogadja és betartja ezeket a használati feltételeket:

Az üzemeltető nem vállal felelősséget vagy jótállást a honlapon lévő adatok pontosságáról érvényességéről. A weboldalt mindenki saját felelősségére használja, így az abból adódó bármilyen következményért honlapunk nem vonható felelősségre.

A honlapunk hivatkozásokat is tartalmazhat más, külső honlapok felé. A külső oldalakra mutató hivatkozások megnyitásakor még az adott oldalak használata előtt köteles áttanulmányozni és elfogadni azok használati feltételeit. Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal az ilyen külső oldalakon létrehozott vagy megjelenített tartalomért.

A felhasználási feltételek ismeretének hiánya, elolvasásának elmulasztása, vagy be nem tartása nem mentesíti semmilyen felelősség alól a Felhasználót! Üzemeltető fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek megváltoztatására, így annak aktuális tartalmáról időnként ezen az oldalon szükséges tájékozódni.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT: a honlap közvetlenül nem használ sütiket (Cookie) és nem gyűjt személyes adatokat a látogatóktól.